luni, 27 septembrie 2010

Neil Robertson il invinge pe Ronnie O'Sullivan in finala World Open 2010 din Glasgow

     Campionul mondial Neil Robertson a reusit sa-l invinga pe englezul Ronnie O'Sullivan in finala World Open din Glasgow.



     Neil Robertson a castigat un total de 6 turnee de puncte, reusind sa ajunga la performanta de a nu pierde nici o finala jucata. Dupa aceasta finala castigata va incasa 100.000 £ si va ajunge pe prima pozitie a clasamentului general provizoriu.
     Robertson a spus ca increderea pe care i-a dat-o castigarea titlului de campion mondial l-a ajutat in imbunatatirea jocului sau.

     "Ronnie nu a jucat chiar atat de bine, dar tot a trebuit sa trimit in buzunare bilele de pe masa ", a declarat Robertson la final de partida.
     "Titlul de campion mondial mi-a dat mare incredere, merg in finala si stiu ca o pot castiga chiar si sub cea mai mare presiune", a mai declarat Robertson.

      Ronnie O'Sullivan a declarat si el la final de partida:


     "El este campionul mondial si numarul unu mondial, m-a invins asemenea cum campionii mondiali si cei ce sant numarul unu mondial o fac".

vineri, 24 septembrie 2010

Rezultate World Open Glasgow 2010

Rezultat Finala World Open Glasgow 2010 :

Ronnie O'Sullivan (Eng) 1-5 Neil Robertson (Aus)

Rezultatele din Semifinale din 26.09.2010 sunt:


Ronnie O'Sullivan (Eng) 3-1 Peter Ebdon (Eng)
Neil Robertson (Aus) 3-2 Mark Williams (Wal)

joi, 23 septembrie 2010

Ronnie O'Sullivan reuseste un break de 147 la World Open 2010

Ronnie O'Sullivan resuseste break-ul maxim de 147 puncte la World Open  

     Din seria de comedie "din ale lui Ronnie....." va prezint pentru cei care nu au vazut la TV in direct reusita englezului, break-ul maxim de 147 de puncte reusit de acesta in fata lui Mark King. Comentariile sunt de prisos. Cu toate acestea Ronnie mai bate un record si anume este singurul jucator din istorie ce reuseste 10 break-uri maxime din cariera sa in turnee oficiale. Pozitia a 2-a o ocupa Stephen Hendry cu 9 reusite.
     Santeti curiosi ce a declarat acesta dupa realizarea break-ului? Mai jos se afla si interviul acordat de Ronnie O'Sullivan imediat dupa meci:
 



  

Rezultate World Open Glasgow 2010

           Rezultatele inregistrate miercuri 22 septembrie 2010 sunt urmatoarele:

Neil Robertson (Aus) vs David Morris (Ire) 3-1
Ricky Walden (Eng) vs James McBain (Sco) 3-0
Barry Hawkins (Eng) vs Ken Doherty (Irl) 3-1
Stephen Maguire (Sco) vs Judd Trump (Eng) 3-2
Martin Gould (Eng) vs Matthew Couch (Eng) 3-0

     Rezultatele inregistrate marti 21 septembrie 2010 sunt urmatoarele:

Mark Williams (Wal) vs Ali Carter (Eng) 3-1
Ding Junhui (Chn) vs Jimmy Michie (Eng) 3-1
Stephen Lee (Eng) vs Nigel Bond (Eng) 3-2
Stephen Hendry (Sco) vs Mark Davis (Eng) 3-0
Peter Ebdon (Eng) vs Fergal O'Brian (Irl) 3-2

vineri, 17 septembrie 2010

World Open Glasgow 2010 start sambata 18 septembrie!


     Reeditarea finalei campionatului mondial 2010 Neil Robertson vs. Graeme Dott in primul tur al World Open 2010.

        In primul tur al turneului de snooker World Open din Glasgow editia 2010, australianul Neil Robertson il va intalni pe scotianul Grame Dott astfel reeditandu-se finala campionatului mondial de snooker din 2010 , castigator al finalei fiind "The Thunder from Down Under" Neil Robertson cu scorul de 18–13. Graeme Dott va avea insa o motivatie in plus fata de Robertson deoarece joaca in tara lui natala si are si o revansa de luat pentru finala pierduta tot anul acesta.

marți, 14 septembrie 2010

John Higgins suspendat 6 luni din toate competitiile de snooker - dar nevinovat pentru aranjarea vreunui meci!

      
     Tribunalul care l-a anchetat pe John Higgins il declara nevinovat pe acesta pentru aranjarea vreunui meci de snooker!
     
     Managerul acestuia Pat Mooney, suspendat pe viata din snooker!

      Numarul 1 mondial John Higgins a fost suspendat 6 luni din toate competitiile de snooker, si amendat cu suma de 75.000 £ pentru ca a incalcat regulile privind pariurile sportive, acesta neraportand tentativa de aranjare a unui meci pusa la cale de managerul sau Pat Mooney, dar a fost gasit nevinovat pentru aranjarea meciurilor.

Ali Carter castiga turneul Shanghai Masters din China


     Allister Carter triumfa la Mastersul de la Shanghai din China!

     Victoria lui Allister Carter in fata lui Jamie Burnett cu 10-7 in finala Mastersului de la Shanghai ii confera acestuia locul 2 mondial in clasamentul provizoriu dupa Neil Robertson, si o suma de 60.000 £.
     Burnett a castigat si el o suma de 30.000 £, pentru prima finala jucata in cariera lui de jucator profesionist ce a inceput acum 18 ani.

luni, 6 septembrie 2010

Fara Higgins , fara Ronnie !


     Ronnie O'Sullivan se retrage din Shanghai Masters!
  
     Ronnie O'Sullivan a anuntat azi, ca se retrage din competitia Shanghai Masters din motive personale. O'Sullivan este campionul en-titre al Shanghai Masters, el reusind sa se impuna in finala din 2009 in fata chinezului Liag Wenbo.
     Ronnie O'Sullivan a declarat: " A fost o decizie foarte grea de luat, totusi am o familie foarte tanara si in acest moment vreau sa petrec mai mult timp liber cu familia. Imi pare foarte rau de fanii mei din China. Imi place sa evoluez in fata celor mai pasionati oameni din lume. Imi doresc sa revin in China cat mai curand."

     Dupa cum stiti numarul 1 mondial scotianul John Higgins nu participa nici el la acest turneu din China, deoarece cazul de asazis "meci trucat" in care acesta este implicat este in desfasurare dar aproape final, el fiind anchetat de o comisie speciala ce va da un verdict cat mai curand.
     Va fi oare acest turneu de snooker mai slab calitativ prin lipsa celor doi jucatori?

Prima zi la Shanghai Masters 2010 turul wildcard-urilor.




       Astazi s-a disputat prima zi de competitie al turneului de snooker din China, Shanghai Masters editia 2010, reprezentata de runda wildcard-urilor. S-au inregistrat urmatoarele rezultate:


joi, 2 septembrie 2010

Luni 6 septembrie incepe Mastersul de la Shanghai:

               



          In primul tur se competitie, Stephen Maguire il va intalni pe tanarul talentat Judd Trump, meci interesant ce se anunta a fi unul rapid si spectaculos datorita stilurilor de joc ale celor doi. Judd Trump se pare ca este intr-o forma de joc buna  dupa ce a reusit cel mai mare break al sau din cariera chiar anul acesta la Players Tour Championship 2010/11, reusind un break in valoare de 144 puncte.


        Un alt meci interesant al primei runde este cel ce se disputa intre Shaun Murphy si Stephen Lee un adevarat meci al greilor